Keittiöremontti

Millainen on unelmiesi keittiö? Kerro meille - me toteutamme niin suuret kuin pienet keittiöremontit | Vakka-Suomi, Turku, Turun saaristo

Remontoimme pienten ja suurten perheiden keittiöt asukkaan mielimausteilla! Käytämme hänelle mieluisia materiaaleja laatoista kaappeihin ja työtasoihin, maaleihin ja kodinkoneisiin. Kaikki vanhan purkamisesta uuden asennukseen onnistuu meiltä. Toimivan kokonaisuuden viimeistelee riittävä valaistus, joka tarjoaa ruoanlaittoon helppoutta hämärinäkin koti-iltoina.

Panosta ammattilaisen tekemään keittiöremonttiin

Keittiön remontointi on investointi, jota ei tule tehtyä kovin usein. Remonttiin saa helposti uppoamaan kustannuksia ja urakkaan onkin tärkeää valita ammattilainen, joka tietää laadukkaan ja kestävän työn edellytykset. 

Rakennus Ala-Uotila on kokenut remonttimies, jonka käsissä vanhat keittiöt kokevat asiakkaan toiveiden mukaiset muodonmuutokset. Vanha vaihtuu käden käänteessä paremmaksi, kauniimmaksi ja käytännöllisemmäksi. Yhteistyössä suunniteltu remontti palvelee asukasta juuri niin kuin sen pitääkin!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous