Peruskorjaukset ja muut saneeraustyöt – Turku, Taivassalo ja lähialueet

Pyydä meiltä tarjous

Parhaitenkin pidetty talo vaatii jossain vaiheessa pieniä tai suurempia korjaus- tai saneeraustoimenpiteitä. Silloin on aika ottaa yhteyttä remontoinnin ja saneeraustöiden ammattilaisiin, jotka palauttavat kodin tai kesämökin loistoonsa. Rakennus Ala-Uotila korjaa ja saneeraa vanhoja ja uusiakin omakotitaloja, kesämökkejä, piharakennuksia ja muita kohteita vuosikymmenien kokemuksella. Runsas kokemuksemme erilaisista rakennustavoista ja -tyyleistä sekä laaja-alainen ammattitaitomme auttavat meitä löytämään kohteeseen sopivimmat, kestävimmät ja kustannustehokkaimmat saneerausratkaisut, jotka miellyttävät sekä asiakkaan silmää että lompakkoa.

Meiltä onnistuvat:

  • Peruskorjaus

  • Saneeraus

  • Korjausrakentaminen

  • Muutostyöt

  • Laajennukset.

Tutustu myös uudisrakentamiseen

Vanhan puutalon peruskorjaus

Olemme erikoistuneet vanhojen puutalojen peruskorjaukseen. Remontoimme ja peruskorjaamme kohteen vanhoja rakennusperinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin kestävään ja nykyaikaiseen lopputulokseen tähdäten. Kuuntelemme tarkkaan asiakkaan toiveita ja tarpeita, jotta vanha puutalo saadaan entiseen loistoonsa!

Ota yhteyttä
Yhteydenottokuvake

Kun talosi Turussa, Taivassalossa tai lähialueilla alkaa tarvita päivitystä nykyaikaan, ota saneeraustyöt taitavaan Rakennus Ala-Uotilaan yhteyttä!

Tavoitat meidät täältä