Mökkirakentaminen sekä mökkiremontit Turussa ja Taivassalon alueilla

Pyydä meiltä tarjous

Rakennus Ala-Uotila rakentaa sinulle unelmiesi mökin tai remontoi jo olemassa olevan mökkisi uudenveroiseksi. Meillä on jo yli 20 vuoden kokemus mökkirakentamisesta sekä mökkiremontoinnista. Osaamisemme kattaa modernit ratkaisut sekä perinteiset hirsimökit. Olemme käytettävissäsi Turussa ja Taivassalon alueilla.

Pitkän toimintamme aikana olemme keränneet paljon käytännön kokemusta erilaisista kohteista. Asioidessasi kanssamme saat kaiken tarvittavan saman katon alta – suunnittelusta viimeisiin silauksiin saakka. Ota yhteyttä ja kerro meille rakennus- tai remonttisuunnitelmastasi ja saat meiltä erinomaisen tarjouksen!

Mökkirakentaminen

Me rakennamme mökkejä ympäri vuoden. Talvella aloitettu mökkihanke on mukavasti valmis seuraavaksi kesäksi. Mökki voidaan toteuttaa toiveidesi mukaisesti pelkäksi kesämökiksi tai ympärivuotiseen asumiseen soveltuvaksi. Halutessasi hanke voi pitää sisällään myös tunnelmallisen ja näyttävän terassin sekä rantasaunan. Saat meiltä täydellisen avaimet käteen -paketin. 


Ota yhteyttä ja saatat päästä nauttimaan oman mökkisi rauhasta jo seuraavana kesänä! Laajan osaamisemme sekä pitkän kokemuksemme ansiosta voit luottaa siihen, että urakka toteutetaan huolellisesti, suunnitelman mukaisesti sekä määräyksiä noudattaen.

Mökkiremontointi

Saat meiltä kaikki tarvittavat remontti- ja korjaustyöt mökillesi. Palvelumme pitävät sisällään sisä- ja ulkopintojen saneerauksen, laajennustyöt, terassien ja laiturien kunnostuksen, maalaustyöt sekä kattoremontit. Mökkiremontti on projekti, jota tulee helposti lykättyä, sillä kukapa raaskisi uhrata yhtäkään mukavaa mökkikesää remontille. Remontti on kuitenkin hyvä toteuttaa ajoissa, jotta voit välttyä myöhemmin mahdollisesti ilmaantuvilta vaurioilta. 


Asioidessasi Rakennus Ala-Uotilan kanssa saat toteutettua remontin kätevästi talvella, jotta sinulta ei mene yksikään mökkikesä ohi. Me voimme toteuttaa koko remontin talven aikana, ja sinä pääset korkkaamaan uusitun mökkisi heti kesän koittaessa.

Tutustu myös huoneistoremontteihin
Yhteydenottokuvake

Rakennus Ala-Uotila toteuttaa mökkiremontteja Turussa ja Taivassalossa sekä lähialueilla yli 20 vuoden kokemuksella – pyydä tarjous!

Tavoitat meidät täältä